hatirlatma-mesaji-nedir
Double opt-in yönteminde izin doğrulanmadığında kişiye gönderilen mesajdır. hatırlatma mesajlarının 48 saat boyunca belirlenen saat aralıklarında otomatik gönderildiği ve kişi izni doğruladığında mesajların durduğu belirtilmektedir.
Bu doküman size yardımcı oldu mu?
Değerlendirmeniz, dokümanı geliştirmemize yardımcı olur.
Değerlendirme yapmak için giriş yapmalısınız.
Destek soruları ve yorumlar
Bu dokümanla ilgili soru sorabilir veya deneyiminizi paylaşabilirsiniz.