Ana içeriğe geç

Kullanıcı Engelleme (User Blocking)

  • WhatsApp Business (WhatsApp Business Platform)
  • kullanıcı engelleme
  • user blocking
  • WhatsApp
  • block
  • iletişim tercihi
  • ret
  • kullanıcı kontrolü

Tanım​

Kullanıcının işletme hesabından mesaj almayı veya işletmeyle etkileşimi engellemesi ya da işletmenin belirli kullanıcıya yönelik iletişimi durdurması durumudur.

Neden Önemlidir?​

Engelleme bilgisi, iletişim tercihlerine saygı gösterilmesi ve gereksiz tekrar gönderimlerin önlenmesi açısından kritik bir durum bilgisidir.

Son güncelleme

Bu doküman size yardımcı oldu mu?

Değerlendirmeniz, dokümanı geliştirmemize yardımcı olur.

Değerlendirme yapmak için giriş yapmalısınız.

Destek soruları ve yorumlar

Bu dokümanla ilgili soru sorabilir veya deneyiminizi paylaşabilirsiniz.